Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiffpanna med grädde och pepparrot

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jag brukar köpa tunna lövbitsskivor och rulla in t ex pepparrotsost från ask och sticka fast en tandpetare i och sedan steka dom härligt bruna. Har även provat att fylla dem med créme fraiche och blandat i lite pepparrot från tub. Ja det går att variera men pepparrotssmaken är underbar och det blir så saftigt, sååååå

Ingredienser

Instruktioner

Fräs löken mjuk och ta upp. Strimla biffen. Höj värmen på plattan och stek hastigt lövbiffen nästan klar Salta och peppra. Sänk värmen, tillsätt lök och grädden med smakpastan och rör om. Koka ihop några minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.