Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiffpanna med kantareller och ädelost

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Väldigt god

Ingredienser

Instruktioner

Strimla lövbiffen i ca 1 cm breda strimlor. Hetta upp smöret i en rymlig stekpanna. Lägg inte i köttet förrän smöret skiftar mot brunt. Låt köttet få fin färg innan du börjar röra om i pannan. Skala och skär löken i bitar och lägg i stekpannan tillsammans med kantarellerna. Tillsätt broccolin i små buketter och halverade minitomater. Häll på bujongen och grädden och låt allt koka i ca 5-6 minuter. Smaka av med salt och peppar. Smula ner osten, låt koka upp. Servera med ugnsbakade potatishalvor eller hasselbackspotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.