Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiffpanna Provencale 4 port

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabbt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs svampen, snabbt och fint, krydda och ta upp på en tallrik. Bryn sedan breda strimlor av köttet hastigt i het panna, stänk över soja och lägg i svampen.
  2. Tillsätt grädde, senap och dragon och låt det hastigt puttra ihop tills det är lagomt såsigt - drygt 5 minuter. Smaka av.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.