Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiffs röra med svamp

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God lövbiffsröra serveras med pasta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttskivorna i smala strimlor.
  2. Ansa och skiva champinjonerna och skala och hacka löken.
  3. Bryn champinjonerna och lök i lite matfett i en stekpanna tills all vätska som bildas har ångat bort och löken börjar får färg. Bryn köttet i i matfett i en annan stekpanna.
  4. Blanda svamp, lök och köttstrimlor. Rör i senap och grädde. Smaka av med salt och peppar.
  5. Låt röran puttra på svag värme i 5 minuter. Rör i grönpepparkorn.
  6. Koka spaghettin i saltat vatten. Låt rinna av. Lägg tillbaka spagettin i kastrullen och rör i 2 msk smör.
  7. Lägg på serveringsfat och häll lövbiffsröran över.
  8. Garnera med hackad persilja och servera med riven ost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.