- Serverar: 3 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Det funka att göra såsen på dijonsenap med, men då blir det en helt annan gryta.
Har gjort båda variationerna och har inte bestämt mig vilket jag föredrar ;)
Instruktioner
- Finhacka lök och paprikor.
Blanda samman allt med persilja.
Lägg lite av det hackade på mitten av varje lövbiff.
Rulla ihop lövbiffen till ett paket och fäst ihop det hela med tandpetare.
(funkar utan tandpetare om du lindar den lite hårdare)
- Stek rouladerna ca 30s på varje sida, salta och peppra. Ta upp rulladerna ur grytan.
- Fräs resterande grönsaker i grytan, krydda. Tillsätt crème fraiche och rör om. Lägg i rulladerna och låt sjuda ytterligare 15-20 min.
- Serveras med fördel till pressad potatis.
Publicerat den
21 april 2011
Liknande recept
Skriv kommentar