Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiffsås till pasta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Festlig lättlagad pastarätt.

Ingredienser

Instruktioner

Strimla lövbiffen. Sklär champinjonerna i bitar och hacka lökarna. Fräs lövbiffen, champinjoner och de hackade lökarna i lite olja och smör. Låt det få lite färg. Tillsätt de övriga ingredienserna och låt puttra i ca 10 - 15 minuter. Rör om då och då. Smaka av. Ev kan man tillsätts lite mer vatten om det såsen känns för tunn. Servera med bandspagetti.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.