Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiffsgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Underbart god och lätt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla lövbiffen tunt. Skär löken i skivor. Stek köttet på hög värme i olja i en stekpanna. Lägg i lök och låt fräsa med någon minut. Salta och peppra.
  2. Häll på grädde och oxbuljong, Låt puttra lite. Smaksätt med fransk ljus senap och lingonsylt. Låt koka några minuter.
  3. Servera med potatis eller pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.