Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiffsgryta med kokosmjölk och curry

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Nästan som en wok, men här har grönsaker och kött fått puttra en stund i en god sås. Så enkelt att göra och så smarrigt att äta upp!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla köttet. Skölj och strimla purjon. Ansa och skiva salladslöken. Dela ärterna. Dela, kärna ur och skär pepparfrukten i små bitar.
  2. Fräs köttskivorna, gärna i omgångar i rapsoljan. Ta upp på tallrik. Fräs purjo, salladslök och ärter i oljan som finns kvar i grytan, ca 3 minuter. Tillsätt currypastan och fräs ca 1 minut.
  3. Blanda i kokosmjölken och låt puttra 1-2 minuter. Blanda i köttet och låt allt bli genomvarmt. Smaka av med fisksåsen. Blanda i koriandern eller persiljan. Garnera med pepparfrukten.
  4. Servera grytan med kokt ris eller nudlar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.