Nästan som en wok, men här har grönsaker och kött fått puttra en stund i en god sås. Så enkelt att göra och så smarrigt att äta upp!
Instruktioner
- Strimla köttet. Skölj och strimla purjon. Ansa och skiva salladslöken. Dela ärterna. Dela, kärna ur och skär pepparfrukten i små bitar.
- Fräs köttskivorna, gärna i omgångar i rapsoljan. Ta upp på tallrik. Fräs purjo, salladslök och ärter i oljan som finns kvar i grytan, ca 3 minuter. Tillsätt currypastan och fräs ca 1 minut.
- Blanda i kokosmjölken och låt puttra 1-2 minuter. Blanda i köttet och låt allt bli genomvarmt. Smaka av med fisksåsen. Blanda i koriandern eller persiljan. Garnera med pepparfrukten.
- Servera grytan med kokt ris eller nudlar.
Publicerat den
20 april 2017
Liknande recept
Skriv kommentar