Lättlagat med en jättegod sås
Instruktioner
- Skala och finhacka löken. Hacka persiljan. Mosa ansjovisfiléerna. Blanda ihop allt.
- Lägg ut köttskivorna, salta och peppra dem. Fördela fyllningen på dem. Rulla ihop och fäst eventuellt med tandpetare. Bryn rulladerna i lite matfett, för över dem till en gryta.
- Koka upp ingredienserna till kokspadet, häll det över rulladerna. Låt dem puttra under lock ca 40-50 minuter.
- Ta upp rulladerna. Sila kokspadet och mät upp det. Fyll på med vatten till det blir ca 4 dl. Häll det i en kastrull och låt det koka upp. Rör ihop grädden med mjölet och vispa ner det i såsen. Smaka av.
- Lägg ner rulladerna i såsen och låt det bli genomvarmt.
- Servera med kokt potatis, sås och svart vinbärsgelé. En sallad till är alltid gott.
Publicerat den
12 juni 2008
Liknande recept
Skriv kommentar