Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiffswok à la Thailand

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kokosmjölk och currypasta är en vinnande kombination i den här thailändska woken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär lövbiffen i strimlor. Skala och skär morötterna, bleksellerin, löken och vitlöken i tunna skivor.
  2. Hetta upp oljorna i en wokpanna eller stekpanna och stek lövbiffen gyllenbrun på riktigt hög värme. Rör inte för mycket för då vattnar sig köttet.
  3. Lägg i grönsakerna och låt steka med i några minuter.
  4. Häll på kokosmjölken och klicka ner currypastan. Låt småputtra några minuter, salta och peppra. Spä ev med lite buljong om du tycker att såsen blir för tjock. Servera med kokt jasminris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.