Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegod kycklinggryta som är ganska lättlagad. Den går jättebra att tillaga i förväg och bara värmas på innan servering.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka lök och vitlök och strimla paprikan, stek dem tillsammans med curry-pastan under omrörning ca 2 min. Ta upp lökblandningen. Strimla och stek kycklingen i olja. Häll i lökblandningen. Tillsätt ostronsås, fisksås, socker och ananas med spad och rör om i några minuter.
  2. Blanda i jordnötterna eller servera dem bredvid. Blanda i de strimlade salladslökarna precis innan servering.
  3. Ibland tar jag även i en liten burk strimlade bamuskott. De ska då brynas tillsammans med löken och paprikan.
  4. Servera med ris, sallad och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.