Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Loll´s barbequemarinad/glace

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

En härlig marinad till kött eller kyckling som ska barbequegrillas. Både till marinering och pensling.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär löken i bitar. Pressa vitlöken. Blanda alla ingredienser. Det ska vara en ganska tjock marinad.
  2. Lägg i kött eller kyckling. Låt stå, helst några timmar. Pensla med marinaden/glacen vid barbeqcuegrillningen, (indirekt grillning) grilla inte direkt över glöden.

Kommentarer (3)

  • bjuranna 3 juli 2008

    Jag lät köttet marinera 6 timmar. Supergod smak!

  • Pomero 5 juli 2008

    Kycklingen låg i kylen hela dagen och gottade sig i denna underbara marinad! På grillen blev kycklingen verkligen suuuuuper-god. Vi serverade nypotatis till och en god röra med cremefraiche och soltorkad tomat.... YUMMIE!

  • pia61 22 september 2008

    Gjorde din marinad förra helgen, fantastiskt god!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.