Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lorentzsons grillsås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Den enda grillsåsen du kommer att göra i fortsättningen. Passar till allt !

Ingredienser

Instruktioner

Blanda socker, olja och ketchup i den ordningen (mindre disk) i en bunke. Pressa ner vitlök och riv ner pepparrot i bunken. Blanda ättika och vatten och rör ner i bunken. Vispa ordentligt så att det blandar sig. Häll upp i något snyggt glas, eller gör som jag: häll över i en tom ketchupflaska. Jag gör oftast dubbel sats eftersom jag vet att det kommer att gå åt! Såsen håller sig i flera veckor i kylen, men man kan även frysa ner i t ex en plastlåda så att man kan "skrapa" ur det man gör åt. Låt tina innan du äter!! Passar till grillat, men man kan ha det till det mesta....

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • dampe2 14 november 2012

    Suveränt god sås som varit favorit under grillsäsongen.

  • dals55 14 november 2012

    roligt att du gillade den!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.