Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lottas fiskgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Med ett paket fisk i frysen står maten fort på bordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Slanta morötterna, skiva purjolöken, fräs i lite margarin i en gryta, smula över buljongtärningarna. Häll på vattnet, låt detta sjuda 10-15 min under lock.
  2. Dela fiskblocket och lägg i detta. Låt puttra tills fisken är vit och känns genomkokt.
  3. Blanda creme fraiche och senap. Häll i det i grytan och låt det bli genomvarmt. Krydda efter behag.
  4. Gott med kokt pressad potatis till. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.