Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt och gott

Ingredienser

Instruktioner

Rensa kycklingen och lägg köttet i en ungsfast form. Täck köttet med väl avrunnen sparris. Skär skinkan i små bitar och skiva champinjonerna. Hetta upp smöret och fräs skinka, svamp och vitlök. Häll på creme fraichen och mjölken och koka upp. Tillsätt ädelost, buljongtärningen och låt det smälta under omrörning. Smaka ev av med sherry eller konjak (valfritt) samt salt och peppar. Häll såsen över kycklingen. Gratinera i ugnen i 225 grader i 20 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • SEAbjrpn 1 januari 2009

    Denna ÄR säkert GOOOD! Kram SEA

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.