Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lovisas hallonpaj

 
Skriv ut

Den här pajen har hämtat sin inspiration från storstans caféer där man ofta får paj i portionsform.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Blanda mjöl, socker och smör i en bunke. Finfördela smöret med fingrarna tills det blir en smulig massa.
  3. Blanda till vaniljkrämen och låt den stå en stund.
  4. Lägg ett lager smuldeg, ett lager vaniljkräm, ett lager hallon och avsluta med smuldeg i en pajform eller i smorda portionsformar.
  5. Grädda i ugnen 20-30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.