- Serverar: 1 portioner
- Tid: 25 minuter
Skriv ut
Glutenfri wrap med tandoorikryddad kyckling och avokadokräm med chèvre, hälsosam snabbmat helt enkelt.
Instruktioner
- Börja med att skära upp kycklingen och hacka upp chilin (ta bort kärnorna innan) blanda dem sedan i en bunke med curry, tandoorikrydda, citronsaft, salt och peppar. Stek sedan kycklingen i olivolja.
- Blanda under tiden ingredienserna för avokadokrämen med en stavmixer och ställ åt sidan. Sedan är det bara att göra brödet: Blanda samtliga ingredienser till brödet i en matberedare alternativt med en stavmixer, ta fram en stor stekpanna och häll i kokosolja – låt pannan bli riktigt varm innan du häller ner smeten.
- Med en stekspade så smeta ut bröddegen i pannan, degen kommer att vara tjock och kladdig men desto mer wrapen steks desto fastare och mer lätthanterlig blir den. Vänd på brödet och stek andra sidan också.
- Sedan är det bara att fylla brödet med kyckling, avokadokräm, sallad och tomat.
Publicerat den
30 april 2015
Liknande recept
Skriv kommentar