Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Low carb wrap med tandoorikryddad kyckling

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Glutenfri wrap med tandoorikryddad kyckling och avokadokräm med chèvre, hälsosam snabbmat helt enkelt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att skära upp kycklingen och hacka upp chilin (ta bort kärnorna innan) blanda dem sedan i en bunke med curry, tandoorikrydda, citronsaft, salt och peppar. Stek sedan kycklingen i olivolja.
  2. Blanda under tiden ingredienserna för avokadokrämen med en stavmixer och ställ åt sidan. Sedan är det bara att göra brödet: Blanda samtliga ingredienser till brödet i en matberedare alternativt med en stavmixer, ta fram en stor stekpanna och häll i kokosolja – låt pannan bli riktigt varm innan du häller ner smeten.
  3. Med en stekspade så smeta ut bröddegen i pannan, degen kommer att vara tjock och kladdig men desto mer wrapen steks desto fastare och mer lätthanterlig blir den. Vänd på brödet och stek andra sidan också.
  4. Sedan är det bara att fylla brödet med kyckling, avokadokräm, sallad och tomat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.