Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lubje

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Libanesisk rätt som äts kall med liba bröd. Detta är ingen huvudrätt utan mer som tillbehör till en huvudrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta de frysta bönorna lägg dem i ett durkslag bryt dem när de är frysta, låt dem sedan ligga och tina.
  2. Häll olivoljan i en stor kastrull, skala vitlöken och strimla den gula löken, hetta upp detta i olivoljan tills löken blir gyllenbrun.
  3. Häll i bönorna låt dem bli mjuka och böjbara, häll därefter i tomaterna och vattnet, till sist kryddorna. Låt det stå och koka i ca 30 min på hög värme sen är det klart.
  4. Serveras kallt med liba bröd

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.