Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lufttorkad skinka med chevrémousse

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Prova gärna detta recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg två skivor skinka i en kaffekopp. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten i 5 min. Fördela osten med crème fraiche, vitlök, salt och rosmarin.
  2. Lyft upp gelatinet, smält det på svag värme i mjölken i en kastrull.
  3. Blanda ner gelatinet i ostblandningen. Häll blandningen i formarna och vik över skinkan. Ställ kallt att stelna.
  4. Rosta pinjenötterna i en torr, varm stekpanna. Fördela sallad och spenat på assietter. Ta skinkpaketen ur formarna och lägg dem på salladsbädden.
  5. Garnera med halverade körsbärstomater och strö över pinjenötterna. Servera med grissini eller baguette

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.