Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lumpia Shanghai

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Detta är filipinska vårrullar som jag fick lära mig att göra av en filipinsk kvinna i Stockholm.

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka lök, morot och selleri. Bryn det i lite fett så att det får lite färg. Blanda ner fläskfärsen och bryn den tillsammans med grönsakerna. Salta och peppra efter egen smak, men ett tips är att vara lite försiktig. Tina vårrullebladen och lägg ca en matsked av färsröran på bladet. Rulla ihop och forma till små vårrullar. Lägg dem i en form och pensla lite matfett på dem. Grädda i ugn på 200 º i ca 20 minuter. Serveras med ris och stark sötsur sås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.