Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lumumba de luxe

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En klassisk lumumba består av varm choklad och cognac, toppad med vispad grädde. Här gör vi en lyxig variant på mörk choklad. Mums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryt chokladen i bitar och lägg den i en liten kastrull. Häll i 1/2 dl av mjölken och smält chokladen under omrörning på svag värme.
  2. Tillsätt resten av mjölken och sockret.
  3. Blanda den varma chokladen med cognac i ett glas eller en kopp. Toppa med vispad grädde och hyvla över lite choklad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.