Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lunchmuffins med grönsaker

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Matiga muffins som är lite nyttigare än traditionella muffins. Kanon till soppa eller som mellanmål eller på picnicken eller till en buffé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175 gr
  2. Blandade torra ingredienserna och grönsakerna.
  3. Vispa upp äggen och blanda i vatten, filmjölk (eller yogurt) och olja.
  4. Rör ner äggblandningen i mjölblandningen. Blanda väl men arbeta inte degen längre än vad som behövs.
  5. Klicka degen i ca 12 större formar. Grädda i ca 30 minuter i mitten av ugnen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.