Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skriv ut

Vart tog dessa goda kakor vägen? Varför gör nästan ingen dem längre?

Ingredienser

Instruktioner

Rör margarin, florsocker och vaniljsocker pösigt. Tillsätt mjölet och rör länge. Man använder en speciell kak-sprits och trycker ut lusarna på ett plåtpapper. Grädda i 175 grader i cirka 10 minuter.

Kommentarer (2)

  • anluk 24 november 2007

    Dessa gör min mamma alltid till jul. Jag läääängtar. Är nämligen en av mina favoritjulkakor, annars gillar jag inte kakor så där jättemycket.

  • Tillberga 29 december 2007

    hur ser en "lus" ut?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.