Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lyx trådrullar med romtryffel

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Gillar man marcipan är detta guld

Ingredienser

Instruktioner

Romtryffel: Koka upp grädde och honung.Hacka chokladen och häll den sedan i grädden och rör tills den har smält. Tillsätt smör och sedan rom. Mixa till en slät konsistens,använd stavmixer. Ställ in i kyl i ca 1timme. Rulla ut den stelnande tryffeln i florsocker till fingertjocka stänger. Kavla ut marcipanen ca 5 cm bred och rulla in tryffeln. Skär i 3 cm långa bitar och doppa endarna i smält vit blockchoklad. Låt stelna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.