Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lyxbiffar med goda tillbehör

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott till är potatissallad och marinerade morötter och rödbetor (se annat recept)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs löken i en stekpanna på mycket svag värme i lite matfett tills den mjuknat och fått gyllengul färg. Blanda färsen med lök, ägg, salt och peppar. Späd med grädden - färsen ska vara ganska lös.
  2. Forma biffar och stek dem gyllenbruna på båda sidor.
  3. Servera biffarna med potatissallad och marinerade morötter och rödbetor (se annat recept).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.