Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lyxbiffar med rotfruktsmix

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ett recept som de flesta skulle klara av att genomföra. En utsökt måltid som helt klart är värd både tid och pengar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175º.
  2. Skala och dela rotfrukterna till stavar. Lägg dem i en smord ugnsform och häll margarinet ovanpå. Krydda med rosmarin och ställ in dem i ugnen.
  3. När rotfrukterna börjar få färg - känn efter om de är genomstekta med en tandpetare.
  4. Stek köttet på svag värme i en panna efter önskat resultat. Krydda med rosmarin och svartpeppar.
  5. Servera direkt på tallriken och garnera med sallad och körsbärstomater. Servera gärna med bearnaisesås och dressing till salladen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • dlight 27 juli 2009

    Låter gott! =) Älskar rotfrukter i ugn. Ska prova Ditt recept när morsan kommer på middag på fredag tillsammans med grillat kött och lite krämig balsamvinäger. Något som också är jättegott att lägga i ugn tillsammans med andra rotfrukter är rotselleri. Mums!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.