- Serverar: 2 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Ett recept som de flesta skulle klara av att genomföra. En utsökt måltid som helt klart är värd både tid och pengar.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175º.
- Skala och dela rotfrukterna till stavar. Lägg dem i en smord ugnsform och häll margarinet ovanpå. Krydda med rosmarin och ställ in dem i ugnen.
- När rotfrukterna börjar få färg - känn efter om de är genomstekta med en tandpetare.
- Stek köttet på svag värme i en panna efter önskat resultat. Krydda med rosmarin och svartpeppar.
- Servera direkt på tallriken och garnera med sallad och körsbärstomater. Servera gärna med bearnaisesås och dressing till salladen.
Publicerat den
8 april 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Låter gott! =) Älskar rotfrukter i ugn. Ska prova Ditt recept när morsan kommer på middag på fredag tillsammans med grillat kött och lite krämig balsamvinäger. Något som också är jättegott att lägga i ugn tillsammans med andra rotfrukter är rotselleri. Mums!