Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lyxbitar

 
Skriv ut

Lyxigt goda chokladbitar som görs i långpanna

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla de torra ingredienserna till bottnen. Smält smöret, koka upp vattnet och blanda med de torra ingredienserna. Rör till sist ner äggen. Häll i en långpanna klädd med bakplåtspapper. Grädda i 225°C cirka 15 minuter.
  2. Rör ihop ingredienserna till smörkrämen och bred på den kalla bottnen. Ställ sedan långpannan i frysen en stund så att smörkrämen stelnar.
  3. Smält chokladen och rör ner matoljan. Bred på chokladglasyren.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.