Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lyxig äggröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Guldkant på såväl äggröra som vardagen fixar du enkelt genom att förhöja smaken med lite grädde och tryffelolja.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop ägg, grädde, salt och peppar.
  2. Smält smöret i en kastrull, gärna teflon. Häll i äggsmeten och låt stelna under omrörning på svag värme tills smeten blivit mjukt krämig. Smaksätt med oljan.
  3. Servera genast på knäckebröd eller rostat bröd tillsammans med bresaola tomat och basilika.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.