Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lyxig bananpannacotta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Smaksatt med mixad banan och bananlikör. Dekorerad med riven choklad och ett bananchips.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i ca 10 minuter.
  2. Koka upp grädde, strösocker och frön från vaniljstången. Ta av från värmen. Vispa ner de urkramade gelatinbladen, den mixade bananen och bananlikören. Blanda väl.
  3. Häll upp i fina glas eller koppar och ställ i kyl för att stelna, med fördel över natten.
  4. Stick ner ett bananchips, riv över mörk choklad och servera.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • [email protected] 3 april 2013

    Hej, har försökt klura ut hur det är avsett att man ska äta detta. Glaset står ju mitt på tallriken, som det också finns något ätbart på (?) - detta kan ju inte funka med normalt borsskick, eller...?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.