Gör dina brownies lite lyxigare med en krämig topping.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
Smörj en långpanna, 30x40 cm eller klä den med bakplåtspapper.
- Vispa socker och smör vitt och pösigt. Rör ner äggen, ett i taget. Blanda ner sirapen. Rör ihop kakao, salt, vetemjöl och bikarbonat. Vänd ner detta försiktigt i smeten utan att vispa.
- Häll smeten i långpannan och grädda i ca 30 minuter.
Gräddningstiden kan variera mellan olika ugnar.
Känn med sticka. Kakan ska vara saftig och lite mjuk i mitten.
- Vispa smör, florsocker, kakao och vaniljsocker krämigt.
Tillsätt philadelphiaosten och kaffet. Vispa till en slät smet.
Nagga några små hål i kakan med en gaffel och bred glasyren över kakan. Förvaras i kylskåp.
- Delade jordgubbar läggs på strax före servering.
Publicerat den
14 november 2011
Liknande recept
Skriv kommentar