Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lyxig fisktacos med pico de gallo och guacamole

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tacos är ett supergott sätt att servera fisk på. Hela familjen brukar gilla det!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna till tomatsalladen. Smaka av med salt.
  2. Guacamole: Mosa avokadorna med en gaffel och vänd runt med lime och chili. Smaka av med salt.
  3. Skär fisken i ca 12 bitar. Salta. Doppa bitarna i mjöl, sedan lättvispat ägg och sist i en blandning av panko och ost. Hetta upp rikligt med olja i en stekpanna och stek fisken på medelvärme till fin yta runt om. Låt rinna av på ett hushållspapper.
  4. Servera fisken med pico de gallo, guacamole och klassiska tillbehör som tortillabröd, majs, koriander, lime och gräddfil.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.