Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lyxig fruktkaka på nolltid

 
Skriv ut

En läcker och god kaka till kaffet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bered kaksmeten enligt anvisning på förpackningen men byt ut ½ dl av vätskan mot konjak.
  2. Skär frukten smått och rör ner i smeten.
  3. Häll smeten i bakpappersklädd eller smord och bröad avlång form, ca 1½ liter.
  4. Grädda kakan enligt anvisning på förpackningen. Låt svalna helt och svep sedan in den i bakpapper eller cellofan med snöre runt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.