Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lyxig Kladdkaka med marshmallows

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Visst finns det förmodligen lika många varianter på kladdkaka som det finns invånare på jorden! Detta är mitt bidrag, himla god kladdkaka med lite lyxigare känsla.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader Blanda alla torra ingredienser, inklusive chokladen bruten i små bitar. Tillsätt smör och äggen.
  2. Smörj formen med smöret och bröa med hälften ströbröd hälften fiberhavregryn.
  3. Ställ formen långt ner i ugnen i 30 minuter. Dock efter tio minuter, strö över grovhackade valnötter. Efter en kvart, strö över marshmallows, och eventuellt, tryck ner lite.
  4. Låt stå ca 15 minuter och svalna, sedan servera! Passar även att frysa ner och ätas kall och seg.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Charlotte92 31 januari 2010

    Helt underbar kladdkaka! Blir lika bra varje gång! Vi har dock endast 20 minuters tillagningstid i ugn, vilket har blivit kanon!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.