Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lyxig kyckling paj

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Den här pajen är så försvinnande god, så räkna med strykande åtgång!

Ingredienser

Instruktioner

Plocka bort skinnet från kycklingen, ska inte vara i pajen. Rensa kycklingen. Fräs spenaten i en kastrull, pudra över mjölet och rör om. Späd med buljongen, och mjölken, koka upp, tillsätt grädden och smula sist ner grönmögelosten och krydda, om du vill ha den lite saltare kan du även salta lite, annars är både buljongen, osten och baconet salt.. Koka ett par minuter, nu ska det vara en stuvning. Gör pajdegen i matberedaren, kör bara snabbt ihop ingredienserna till en deg. Tumma ut degen i en pajform, behöver inte förgräddas. Sprid ut kycklingen i botten, slå stuvningen över, och sätt in i 200 grader i 20 minuter. Stek under tiden bacon som du har strimlat. Ta ut pajen och fördela bacon över, servera.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Celina_em 27 mars 2011

    Försvinnande god var definitivt ingen överdrift. Wow!

  • christincarlsson 1 december 2011

    Mycket god!!!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.