Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lyxig lax- och torsksoppa med sting

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme 20 minuter
Skriv ut

Festen är räddad!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Jag brukar göra dubbelt upp av fonden eftersom den smakar så underbart.
  2. Blanda samtliga ingredienser till fonden och koka upp. Låt småkoka ca 30 minuter så att den tjocknar något .
  3. Skär fisken i jättesmå bitar och lägg i en skål . Strö över saltet och rör om. Skär paprikan och morötterna i jättesmå bitar. Skiva och hacka purjolöken tunt.
  4. Smörfräs grönsakerna i en stekpanna. De skall ta färg. Häll över grönsakerna i fonden ock koka upp. Lägg i fisken och sist dillen. Låt soppan sjuda ca 5 minuter.
  5. Servera soppan ångande varm med ciabattabröd och lite vitt vin.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ljungblad 27 juli 2009

    Den är underbar. Förmodligen den godaste fisksoppan som finns.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.