Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lyxig laxkaka

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En skaldjursälskarens variant av cheesecake.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kör kavringen till smulor i matberedare. Mixa ihop det med smält smör. Tryck ner degen i en form ca 24 cm i diameter. Ställ i kyl minst 1 timme.
  2. Hacka dill, lax och de skalade räkorna och riv citronen på rivjärn utan att få med det vita.
  3. Rör ihop allt med creme fraiche. Smaka av med ev salt och peppar.
  4. Bred blandningen på den kylda brödpajen och dekorera med sikrom och krasse.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.