Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lyxig macka med äggröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En lyxig brunchmacka med scrambled eggs och laxrom

Ingredienser

Instruktioner

knäck sex ägg i en bunke, häll i någon deciliter mjölk. Smula i fetaosten. Vispa ihop lite lätt. Värm upp en traktörpanna (med beläggning). Smält i en klick smör. När smöret har börjat fräsa, vält i äggröran. Samtidigt rostar du fyra st smörgåsar. Salta och mal över lite svartpeppar. Rör om hela tiden. Var noga med att inte stek på äggröran för hårt - den ska vara "fluffig" och bli klar av eftervärmen. Fördela äggröran över rostbröden. Platta till och lägg en klick laxrom på varje macka!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.