- Serverar: 4 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Fisksoppa med karibiska smaker som till och med barnen kommer tycka om!
Instruktioner
- Skär fisken i tärningar.
Blanda limesaft, honung, ananasjuice, peppar och 1 tsk salt i en påse. Lägg i fiskbitarna.
- Hacka lök och vitlök och tärna morötterna och potatisen. Fräs med smör i en kastrull.
Tillsätt vatten och buljongtärningarna.
Låt sjuda i ca 10 minuter.
Blanda mjölet med lite av kokosmjölken och blanda i.
Tillsätt limeskal, ingefära och resten av kokosmjölken.
Låt soppan sjuda i ett par minuter. Smaka av.
Stek fisken med smör i en stekpanna tills den fått färg. Lägg sedan ner den försiktigt i soppan och servera genast.
Publicerat den
20 augusti 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Den här soppan kommer jag att laga fler gånger, väldigt god och alla tyckte om den. Jag mixade soppan när den kokat klart utan att lägga i laxen, det blev en härlig gul färg på den. Tack så mycket för att du delade med dig av dina matlagningskunskaper.