Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lyxiga räktårtan

(1 kommentar)  
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Festlig smörgåstårta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fyllning 1: Hacka ägg och räkor. Finhacka crabfish och purjolök. Blanda sedan samman alla ingredienserna till denna fyllning.
  2. Fyllning 2: Hacka räkorna, finhacka gräslök och purjolök. Blanda sedan samman alla ingredienserna till denna fyllning.
  3. Bred nu hälften av fyllning 1 på två bröd, som satt ihop till en rundel. Lägg nu två bröd till, och häll över hela fyllning 2. Nu lägger du på två bröd till, häll över resten av fyllning 1. De två sista bröden läggs över tårtan. Nu breds crème fraiche- och majonnäs-blandningen över.
  4. Plasta tårtan med plastfolie och låt stå kallt under natten.
  5. Garnera nu, med det du tycker om.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • IdaKonig 21 mars 2014

    Äter inte själv skaldjur men gjorde denna till våran inflyttningsfest o min familj hylla den till skyarna!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.