Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lyxigt fylld krabba

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gratinerad krabba med krämig rödlöksröra och gräddost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Följ anvisningarna om hur man delar en krabba. Bänd sedan upp skölden på krabbans undersida. Ta bort krabbsmöret mot sköldes innersida och köttet ur klor och innanmäte.
  2. Sätt ugnen på 250 grader, endast övervärme. Skala och finhacka all löken.
  3. Blanda krabbköttet med resten av ingredienserna. Salta och peppra.
  4. Fördela blandningen i krabbsköldarna och gratinera i ugnen i ca 15 minuter.
  5. Garnera med dill och servera med citronklyftor och rostat bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.