Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lyxigt läcker entrétallrik

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Någon gång då och då vill man riktigt skämma bort sig själv och sina gäster och servera många godsaker på en gång. Här en tallrik som flödar över av frestelser!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj salladen väl och torka den på en ren handduk. Lägg salladen kallt. Hyvla gurkan tunt, salta och låt den stå och dra i 10 minuter.
  2. Dela avokadon mitt itu, ta bort kärnan och gröp ur varje halva från skalet med en matsked. Skär halvorna i två eller fyra klyftor.
  3. Fördela salladsbladen på tallrikar. Låt sparrisen rinna av väl och fördela den på laxskivorna. Rulla ihop laxen runt sparrisen och lägg laxrullarna på tallrikarna.
  4. Lägg avokadoklyftorna på laxen, en hög med gurka bredvid och garnera med dillkvistar och citronklyftor.
  5. Servera med smör och kuvertbröd eller rostat bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.