Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lyxkyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rätten ger skäl för sitt namn

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i bitar och fräs dem i en gryta. Strimla purjon och fräs den också. Blanda hönsbuljongen i vattnet. Slå buljongen över kycklingen och skvätt soja över. Låt puttra en stund.
  2. Lägg i mango chutney och sambal oelek. Häll i creme fraiche och rör om väl. (Lägg sist i mangobitarna)
  3. Servera med ris och grönsallad

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.