Mustig och god "köttfärssås" till din favoritpasta...
Ingredienser
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Instruktioner
- Stek lök, morot och selleri på låg värme i olja/smör, tills löken blir transparant.
- Lägg i köttfärs, skinka och kycklinglever, använd en gaffel för att ”mosa” kött på låg värme.
- Slå på vin och låt koka in.
Slå på tomater och tomatpuré, lägg i basilikablad.
- Höj värmen så det sjuder och tillsätt 2/3 delar av buljongen.
- Sjud i 2-3 timmar under omrörning, späd med mer buljong om det behövs.
- Smaka av med salt och peppar och servera med nykokta makaroner. Osthyvla över lite parmesanost - och njut av din pasta!
Publicerat den
1 januari 2012
Liknande recept
Skriv kommentar