Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Maccaroni bolognese

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mustig och god "köttfärssås" till din favoritpasta...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek lök, morot och selleri på låg värme i olja/smör, tills löken blir transparant.
  2. Lägg i köttfärs, skinka och kycklinglever, använd en gaffel för att ”mosa” kött på låg värme.
  3. Slå på vin och låt koka in. Slå på tomater och tomatpuré, lägg i basilikablad.
  4. Höj värmen så det sjuder och tillsätt 2/3 delar av buljongen.
  5. Sjud i 2-3 timmar under omrörning, späd med mer buljong om det behövs.
  6. Smaka av med salt och peppar och servera med nykokta makaroner. Osthyvla över lite parmesanost - och njut av din pasta!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.