Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Madame Ediths fudge med chokladskumbanan

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

En helt fantastiskt god fudge som är enkel att göra

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda strösocker, vispgrädde, smör och skumbananer i tjockbottnad kastrull. Koka under omrörning på svag värme tills skumbananerna smält, ca 10-15 min.
  2. Drag kastrullen åt sidan och låt blandningen svalna något. Dela den mörka chokladen i mindre bitar. Rör ner chokladen i blandningen så att den smälter.
  3. Häll fudgesmeten i en bakpappersklädd form, ca 20X20 cm Låt stelna i kylen och skär sedan upp i 30 bitar

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.