Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Madame Ediths panerade kycklingfilé

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Som matbloggare har jag tagit fram ett enkelt och gott recept på ost- och skinkfylld, panerad kycklingfilé. Mycket enkelt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär en djup ficka i varje kycklingfilé. Vik skinkan dubbel över en ostskiva. Lägg en ostskiva över och under skinkan. Tryck in i fickan. Rulla de fyllda kycklingfiléerna i vetemjöl blandat med salt. Doppa sedan filéerna i uppvispat ägg. Rulla sist runt kycklingfiléerna i ströbröd.
  2. Stek de panerade kycklingfiléerna i smör. Stek dem gyllenbruna på medelvärme 2 min per sida. Lägg sedan över dem i ugnsform. Stek klart kycklingen mitt i ugnen på 200° i 10 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.