Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Madame Ediths Räkpaj - Lättlagat

 
Skriv ut

En lättlagad och riktigt god räkpaj!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop alla ingredienserna till pajdegen. Förgrädda pajskalet efter att du tryckt ut degen i formen. Mitt i ugnen 200 grader i 10 min.
  2. (Använd färdigskalade eller handskalade räkor, låt dem rinna av i durkslag så de inte blir för vattniga)
  3. Lägg i räkorna och hackad dill i pajskalet. Blanda gräddfil, ägg, ost och citronpeppar. Häll blandningen över räkorna.
  4. Grädda mitt i ugnen 200 grader i 40 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.