Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Madame Ediths Wienernougat

 
  • Serverar: 40 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En riktigt enkel wienernougat Innehåller 4 ingredienser och kräver endast 10 minuter arbetsinsats

Ingredienser

Instruktioner

  1. Köp färdigrostad mandel eller rosta hastigt flagad mandel på hög värme i torr stekpanna
  2. Bryt nougat och choklad i bitar. Smält över vattenbad. Rör ner mandelflarn
  3. Häll smeten i bakplåtspappersklädd liten form. Ca 10X25 cm Låt stelna i kylen. Låt stå i rumstemperatur i 5 min. Skär i valfria stora bitar. Förvara i kylen

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.