Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Madame Vongs fläsk med plommon och mandel

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fläskkarré på ett ovanligt vis med bl a spenat och katrinplommon.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla köttet och hacka katrinplommonen grovt. Strimla salladslöken och rosta mandeln i en torr stekpanna.
  2. Hetta upp oljan i en stor stekpanna eller wok. Bryn köttet och efterstek ca 10 minuter på medelvärme,
  3. Tillsätt plommon, vitlök, salt, peppar, soja, och vatten. Rör om och låt koka några minuter utan lock så att vätskan dunstar.
  4. Vänd ner salladslök, ingefära och mandlar och låt koka ytterligare några minuter.
  5. Rör ner spenaten och låt den bara bli varm så att den inte tappar sin färg. Servera med basmatiris och mango chutney.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.