Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Madames festfärslimpa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smakrikt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser förutom färsen och grädden. Låt stå i 10 minuter.
  2. Arbeta i färsen och forma till en limpa. Lägg på smord eldfast form o stek i ugn på 175 grader i 60 minuter.
  3. Efter halva tiden hälls grädden över limpan, och fortsätt sen och stek färdigt i ugnen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Liisa62 16 mars 2009

    Hej! Oj, färsen hade jag inte skrivit med. Men nu finns den där. Tack för att du sa till...*L*... Konstigt att receptet ändå blev godkänt trots att jag glömt själva huvudingrediensen..*hmm*..

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.