Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Maddes porterstek!

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 3 timmar 18 minuter
Skriv ut

En väldigt lätt och festligt rätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp alla ingredienser i en kastrull där steken kan ligga trångt i. Lägg i steken . Låt småkoka i ca.3h under lock. Vänd den efter halva tiden. Ta upp steken och slå in den i folie så den får vila. Sila av skyn. Koka upp skyn och häll i grädden och red den sedan (med mjöl/mjölk eller majzena). Skiva sedan köttet tunt.
  2. Är jättegod till potatis, sallad och brytbönor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.